Algemene voorwaarden

Algemene Voorwaarden

Puur CaJa houdt zich hoofdzakelijk bezig met het verzorgen van high-tea voor volwassenen, eventueel in combinatie met een workshop en (bak)activiteiten voor kinderen vanuit molen De Geregtigheid te Katwijk aan den Rijn. Puur CaJa houdt zich het recht voor om die activiteiten ook op een andere manier in te vullen.

Vroeg boeken is verstandig. U kunt dat het beste doen via het contactformulier op de website.  Er wordt dan aan u een offerte gestuurd. U dient deze 14 dagen voor reserveringsdatum voor akkoord per mail terug te zenden. Voor zover mogelijk wordt aan uw wensen invulling gegeven.

Annuleren tot 4 dagen voor de reserveringsdatum is gratis. Bij annuleren 2 dagen voor de reserveringsdatum  betaalt u 50% van wat in de offerte vermeld staat. Bij annuleren op de reserveringsdatum betaalt u 100% van wat in de offerte vermeld staat. U mag altijd uw gereserveerde plaatsen aan vrienden of kennissen schenken, maar laat u ons dat dan even per mail weten?

De verschillende (High Tea) arrangementen op de website zijn gekoppeldaan tijden. Voor elk half uur dat een High tea of workshop langer duurt dan de aangegeven tijd wordt er €30 per arrangement in rekening gebracht.

Na afloop van de high-tea of kinderactiviteit, ontvangt u per mail de factuur. Betaling dient binnen 10 dagen plaats te vinden op bankrekeningnummer NL61 RABO 0313 3830 65. Bij voorkeur geen contante betaling.

Alle prijzen vermeld op de website zijn inclusief BTW.

Ondanks dat wij ernaar streven dat de uitstraling van onze producten vergelijkbaar is met dat wat op de website wordt getoond, kunnen wij in alle redelijkheid niet garanderen dat wat geserveerd wordt er exact zo uitziet als op de website is getoond.

Puur CaJa gaat zorgvuldig om met geregistreerde gegevens zoals e-mailadressen en namen. Deze worden onder geen beding aan derden verstrekt.

Puur CaJa kan niet aansprakelijk worden gesteld voor (onverhoopt) geleden schade.

Op alle foto’s en teksten van deze website geldt copyright. Dat betekent dat niets van deze website overgenomen mag worden zonder nadrukkelijke toestemming.

Puur CaJa
Molen de Geregtigheid
Valkenburgseweg 7
2223 KA Katwijk a/d Rijn
T   06 – 52 43 15 14
E   info@puurcaja.com

IBAN NL17 RABO 0313 3830 65
BTW 8567.52.368.B01
KVK 66919452