volwassenen

algemeen

De rondleiding en/of workshop zijn alleen mogelijk i.c.m. een high tea.

Een high tea is vanaf 6 t/m 25 personen te reserveren.

Indien gewenst kan de high tea bij mooi weer ook buiten worden geserveerd, een prachtige plek om PUUR te genieten!

Specifieke vragen of wensen? Maatwerk is altijd mogelijk, laat je door ons verrassen!
Contact

Puur CaJa's High tea

Bij deze high tea krijg je gedurende anderhalf uur 3 verschillende zoete en 3 verschillende hartige lekkernijen. Thee of koffie wordt daarbij onbeperkt geschonken.

De basis high tea wordt meer feestelijk aangekleed voor speciale gelegenheden zoals een babyshower, vrijgezellenfeest, (bijzondere) verjaardagen of een themafeestje.

Deze high tea is zeer uitgebreid: er worden 4 zoete en 4 hartige lekkernijen geserveerd. Thee of koffie wordt daarbij onbeperkt geschonken.

activiteiten

In molen de Geregtigheid is het bijzonder sfeervol en geschikt om met een groep (8-25 personen) te lunchen of om de dag af te sluiten met een diner. Wij verrassen je graag!

  • Uitgebreide lunch inclusief koffie, thee en (karne)melk  ~ €27.50 per persoon
  • 3- gangen diner ~ €34.50 per persoon

Italiaanse Dolce is een typisch Italiaanse, zoete lekkernij die je bij de koffie of thee presenteert. Tijdens de workshop leer je dit stap voor stap maken en neem je uiteraard je eigen creatie mee naar huis. Tussendoor wordt er “natuurlijk” in gezellige sfeer al voorgeproefd!

Ga mee terug in de tijd en kijk & luister naar de meeslepende geschiedenis van korenmolen ‘De Geregtigheid’.

Onbezorgd aan tafel gaan met het hele gezin / of de familie en genieten van een uitgebreide home made paasbrunch?

Dat kan! Molen de Geregtigheid is een bijzondere en sfeervolle locatie waar je kunt genieten van onze homemade brunchgerechten
Bij de brunch serveren we zowel warme als koude gerechten.

Zowel koffie/thee, (karne)melk als vruchtensap zijn bij de prijs inbegrepen.

Ook aan de kinderen is gedacht: zij mogen o.a de paaseieren zoeken die rondom de molen verstopt zijn!

Stap voor stap leer je om een origineel Zweeds koekhuisje (pepperkakshus) te versieren en in elkaar te zetten. Tussendoor is er voldoende tijd om bij te praten en te genieten van koffie, thee en homemade lekkernijen.

Puur CaJa ~ Zweedse kerst

Samen met moeder ga je in groepjes van twee of drie personen aan de slag met healthy Bonbons maken of cupcakes versieren. Leuk om samen lekker bezig te zijn met voldoende tijd om tussendoor bij te praten en te genieten van onze homemade high tea.

Puur CaJa ~ Moederdag

Tijdens deze workshop ga je in groepjes van twee of drie personen stap voor stap met een recept aan de slag. Je maakt 4 verschillende soorten bonbons. Deze healthy bonbons bevatten weinig suiker waardoor je zonder schuldgevoel tussendoor kunt genieten van onze chocolade proeverij! Uiteraard gaan de zelfgemaakte bonbons in een leuk doosje mee naar huis om (samen met anderen) nog na te kunnen genieten.