Recensies

ina van duyvenbode
27/11/2023
Genoten van een geweldige hightea met onze tricolore eetgroep. Het was allemaal heerlijk en de ambiance en bediening waren perfect👌😍 We kunnen het van harte aanbevelen!
Diana V
06/09/2023
Puur Caja heeft voor een familiedag een rondleiding in de molen met hapjes en drankjes verzorgd. De molenaar vertelde enthousiast en met passie, leuk om naar te luisteren. De hapjes en drankjes waren heerlijk en leuk neergezet door de dames. We kregen alleen maar goeie reacties uit de groep! Dit alles voor ook een nette prijs p.p.!
Aafke van der meij
12/02/2023
Wij zussen en schoonzussen hebben een heerlijke middag gehad. Lekkere high tea met theedozen pimpen. Zeker voor herhaling vatbaar!!
Volgende keer gaan we bonbons maken
We zijn erg verwend door twee hele lieve dames!
.Bedankt voor de geweldige middag Janet en Carita.
leo kruik
02/05/2022
Op 1 mei 2022 hebben wij heerlijk kunnen genieten van een fantastisch verzorgde high tea in de sfeervolle thematisch versierde molen en partytent. Top verzorging en ook de kleintjes hebben echt kunnen genieten. Heel hartelijk bedankt en wij komen graag nog een keer terug, Fam. Zwetsloot.
Renate Barnhoorn
28/04/2022
Heel geslaagd kinderpartijtje gehad! De 2 dames deden het erg leuk en de 4 jongens en 1 meid van 8 tm 10 jaar vonden het een geslaagd feest! Zeker een aanrader
Miranda Koot
31/03/2022
Genoten van een high tea op deze unieke en superleuke locatie. Alles super verzorgd en heerlijke hapjes. Een aanrader!
Linda Mastenbroek
28/11/2021
Babyshower in de vorm van een High Tea was geweldig! Alles tot in de puntjes geregeld, heerlijk de molen exclusief voor ons eigen groepje en de hapjes waren zalig! Echt een aanrader!
Marjan van der Plas
04/11/2021
Samen met mijn zussen een onvergetelijke middag gehad. Dank jullie wel voor het stukje maatwerk dat jullie hebben willen bieden. De heerlijke thee en lekkers op deze unieke locatie. Groetjes Corrie & Alie & Petra & marjan
Sandra Den Haas
31/10/2021
De High tea in de molen , ter ere van mijn 50-ste verjaardag, was fantastisch. De dames van Puur Caja: Carita en Janet zorgde voor een warm welkom, (h)eerlijk eten en een prachtige aankleding. Een avond met vriendinnen en familie om niet te vergeten.
L. Zuijderduijn
03/12/2020
De dames van Puur Caja hebben een heerlijke High Tea verzorgd en bezorgd. Geweldig dat we zo in ‘Coronatijd’ en met inachtneming van de RIVM-regels toch konden genieten!
Schrijf een recensie

De babyshower in de vorm van een high tea voor mijn zus hier mogen vieren. Geweldige locatie, heel uniek zo in de molen. Daarnaast waren de hapjes en de thee/koffie erg goed. Heel vriendelijk ontvangen en we komen graag nog eens terug, want ze organiseren hier ook heel leuke andere activiteiten (lunch/high tea, feesten). Hartelijk dank voor de verzorgde babyshower!

Seline Koek

We hebben echt genoten. Wat een leuke plek, en heerlijke hapjes waren het! Je kan wel merken dat jullie het zelf ook leuk vinden om te doen.

ANNELOES

Nog hartelijk dank voor de gezellige avond, het eten was heerlijk.
Jullie hebben je best gedaan super, voor ons een geslaagde avond
De ruimte in de Molen was mooi ingericht en leuk versierd.

Ton en Lyda

Een hele leuke bonbonworkshop gehad. De sfeer van de molen was weer prachtig. De lekkernijen die we kregen waren voortreffelijk. Ook met de allergenen werd rekening gehouden. Echt heel lekker allemaal.

Gea van Dorp

De high tea die wij hebben gehad was heerlijk en de smaken zo bijzonder! Je proeft dat het met liefde en aandacht is gemaakt. Iedere hap is weer een verassing, zo heerlijk en verfijnd! De prijs kwaliteit verhouding is echt heel goed. Ga vooral door, want we komen nog graag terug bij jullie!

Simone Warmenhoven

Mede dankzij Puur CaJa was mijn 50ste verjaardagsfeest helemaal top!

De locatie is natuurlijk al uniek; “Molen de Geregtigheid” midden in het centrum van Katwijk a/d Rijn. De hulp van Puur CaJa ging veel verder dan de heerlijke en verrassende hapjes die ze serveerden. Puur CaJa staat bekend om hun kleinschalige culinaire events, maar met de organisatie van dit groots opgezette feest voor 150 man hebben ze aangetoond dat ze dit ook met gemak aankunnen. De dames van Puur CaJa hebben tijdens de voorbereidingen enorm meegedacht en meegeholpen en gedurende het feest heb ik me nergens zorgen over hoeven maken. De dames van Puur CaJa overzien het geheel, maar letten ook nog eens op de details. Nogmaals dank voor een onvergetelijke avond!

Gerben

Samen met collega’s een geweldige middag gehad in de molen met een uitgebreide high tea. Wat een prachtige locatie en top verzorgd door Carita en Janet!

Ineke

Hallo Carita en Janet,
We hebben heel erg genoten van de high tea. Alles was goed verzorgd en heerlijk. Dank jullie wel.

Jeannet van Zanten

Wij hebben een hele leuke dag gehad in een sfeervolle omgeving.
Het verhaal van Jack Bouma heeft daar zeker ook aan bijgedragen.

Jos Rijnbeek

“Ons dochtertje heeft een “van Koren tot Koek” verjaardagsfeestje gehad.

Puur CaJa heeft het feestje met aandacht en liefde voor kinderen georganiseerd en uitgevoerd. De molen was mooi versierd en het was heel gezellig. Het feestje was educatief waarbij op een speelse manier werd uitgelegd hoe meel ontstaat en hoe je hier deeg van kunt maken. De kinderen hebben ook koekjes gebakken en versierd. Ze waren zichtbaar aan het genieten en waren na het feestje vol leuke verhalen”.

Katja Baytuganova

Beste Carita en Janet,

Wat heerlijk om de voorbereiding van een high tea uit te kunnen besteden aan twee dames die er duidelijk plezier in hebben om het ons naar de zin maken. Het was super lekker en de presentatie van de diverse hapjes zag er geweldig uit.
Alles werd door jullie verzorgd: van voorbereiding, bij ons thuis alles luxe presenteren tot het opruimen aan toe. Ik voelde me een echte “lady of the manor”
Dank voor de goede zorgen.

Groet,

Bea

Was echt een super high tea, met gewoon goede producten.
En een super fles gemaakt!

‎Anita Turfkruie

Als familie hebben we enorm genoten van de high tea die jullie hebben georganiseerd voor de 90e verjaardag van onze moeder. De zoete en hartige hapjes waren heel erg lekker, en jullie verzorging was top! Ontzettend bedankt!

FAMILIE LIJKENDIJK

Het was een heerlijke high tea gecombineerd met een leuke fles maken. Ondanks dat ik zelf niet zo crea Bea ben, werd ik goed op weg geholpenen er was een enorm aanbod van leuke spulletjes om te gebruiken! Tussendoor was er ruimte voor een lekker bakje thee (smaak naar keuze) en iets lekkers. Zeker voor herhaling vatbaar!

Corine Koot

Ik vierde mijn verjaardag in molen De Geregtigheid. Iets vieren in deze molen betekent dat je echt iets speciaals kunt verwachten. Niet alleen de ambiance is iets wat je niet vaak tegenkomt, maar ook de welwillendheid van Carita en Janet, de heerlijke gerechten die zij voor je maken en de moeite die zij doen om het iedereen naar de zin te maken, maakten dat wij een heerlijk aandenken hebben aan deze dag! Voor herhaling vatbaar!

RENÉE PARLEVLIET

Een hele gezellige creatieve middag gehad in de molen van Katwijk. En ook nog eens in gezelschap van hele leuke mensen. De high tea was heerlijk. Janet en Carita zijn toppers. Niks meer te wensen.

Dieuwke van der Plas

Ook ik was er vrijdagmiddag bij op uitnodiging van een collega en ik mag zeggen dat het een geslaagde middag was. Het flessen pimpen is een vak apart maar leuk om even de creativiteit zijn gang te laten gaan. De high tea was super georganiseerd, heerlijke warme en koude gerechtjes s dus tussendoor als de verf moest doen tijd om al dit lekkers op te eten. Omdat er genoeg was ook nog wat mee kunnen nemen voor het thuisfront en die was ook te spreken over al dit lekkers. Kortom een aanrader!

Anjoo Koolen

Wil je een gezellige high tea organiseren op een unieke locatie in Katwijk a.d. Rijn, namelijk in Molen de Geregtigheid…
kijk op www.puurCaJa.com !!!
Succes verzekerd!!!!

Rianne Van Der Marel-van Rijn

Wat leuk om onze schoondochter Lisan in deze Blog te zien. Hof van Sythoff is een hele leuke locatie maar Puur Caja kan er ook wat van! Altijd maatwerk en succes verzekerd!

Dieuwke van der Plas

Kado gekregen van een collega, we wisten niet wat we zouden gaan doen. Wat een leuke verrassing. Daarbij ook nog heerlijke hapjes en lekker thee. Het was heel gezellig en het resultaat mede door de behulpzame dames heel leuk geworden.

Laura Mijs

In november een peperkoekhuisje met collega’s gemaakt.
Wat zijn ze leuk geworden zeg! Was een hele leuke avond.
En complimenten voor de hapjes, die waren heerlijk!

Marielle

Beste Carita en Janet,
Complimenten voor jullie bereiding, inzet en verzorging van de diverse zoete en hartige hapjes tijdens mijn Doopdienst. Deze gelegenheid heeft het met alle vrienden, familie en bekenden voor mij tot tot een onvergetelijke dag gemaakt waarop ik met plezier kan terug kijken.

Ton