Veranderlijke tijden…

Onze kleinzoons Joël en Caleb kwamen vorig weekend bij ons logeren. Uiteraard was het corona virus bij hen ook wel een onderwerp dat leeft.
Joël is inmiddels 7 jaar, hij volgt het kinderjournaal en krijgt er behoorlijk wat van mee. De school is gesloten, schoolwerk moet hij thuis maken, geen voetbalwedstrijdjes meer met vriendjes, verjaardagsfeestjes kunnen ook niet meer doorgaan enz.enz.
Caleb vertelde ons dat zijn kinderdagverblijf Ieni Mini nu ook “ziek”is en dat vond hij wel raar. Het is voor volwassenen al lastig om het allemaal te begrijpen, laat staan als je nog maar 3 jaar bent….
Tussen de middag pannenkoeken gebakken en gezellig met z’n viertjes gegeten. Daar kwam natuurlijk ter sprake dat pannenkoeken eten in een restaurant er nu ook niet meer bij is!
Toen ik aan het einde van de middag ging koken, haalde Joël op zolder ineens het keukentje tevoorschijn en werd er
“restaurantje” gespeeld want hun 7 ******* restaurant bleef wel gewoon open 🙂
Maar wel met veranderlijke tijden zoals Joël het noemde. Toen ik vroeg wat hij daar precies mee bedoelde, bleken dit “aangepaste tijden” te zijn want hun restaurant bleef natuurlijk niet de hele dag geopend….
 
Vanzelfsprekend past Puur CaJa zich ook aan op deze “veranderlijke tijden”. Deze week hebben wij alle reserveringen voor april en mei afgezegd, waarop onze klanten allemaal begripvol reageerden en open staan voor een nieuwe afspraak als het gevaar voor besmetting door het corona virus geweken is.
Voor wie wat te vieren heeft, bieden wij in deze bijzondere tijd op bestelling via onze website het volgende aan:
  • aardbeien- en appel-kaneel sloffen (6 personen) € 9,50 per stuk
  • diverse taarten (12 personen) €30,00 per stuk
  • homemade high tea pakketten voor 2 personen (2 x 3 hartige en 3 zoete lekkernijen) € 15,00
     
Want koken en bakken blijft onze passie❣️
Janet

Add a comment

*Please complete all fields correctly

Related Blogs