Zorg voor elkaar

Terwijl ik deze week door de wijk fietste op weg naar mijn ouders om wat boodschappen bij hen af te leveren nu ze zelf de deur niet meer uit kunnen,  zag ik wat kinderen die bezig waren met krijt op de zijmuur van een aantal garages. Ze waren druk bezig en nog lang niet klaar, maar ze hadden al wel het woordje “zorg” geschreven.
Typisch …. dacht ik nog terwijl ik weer doorfietste, ik was best nieuwsgierig wat ze daar van gingen maken.
Toen ik zo’n anderhalf uur later rond lunchtijd terugkwam, waren er geen kinderen meer te bekennen maar op de muur stond de tekst “Zorg voor elkaar”. Het was een kleurrijk geheel en prachtig gedaan en ik was er zo door geraakt dat ik er een foto van heb gemaakt.

Deze tijd van beperkingen, thuiswerken, 1,5 meter afstand houden maar ook onze oudere dierbaren niet zomaar kunnen bezoeken, zullen we niet snel vergeten. En dan is de opdracht van de buurtkinderen om goed voor elkaar te zorgen, ook al is dit gezien de omstandigheden veelal op afstand, een schot in de roos❣️
De komende paasdagen zijn ook anders dan anders, hoewel ik het juist nu niet kan laten om het thuis toch extra gezellig te maken.

Ook maar weer wat lekkers gebakken om er toch een paastintje aan te geven. Gehoorgevend aan de opdracht van de kinderen om goed voor elkaar te zorgen, heb ik hier en daar wat weggebracht en uitgedeeld. Uiteraard is het belangrijk om altijd voor elkaar te zorgen, niet alleen met de paasdagen;-)
 
Fijne paasdagen!
Janet

Add a comment

*Please complete all fields correctly

Related Blogs