Goed en lekker bezig!

Vorige week was ik voor mijn werk in Amsterdam waar ik in de Rai een congres over Hostmanship bijwoonde. Mijn inschrijvingsbewijs verschafte mij tevens toegang tot de Horecava. Ik was best nieuwsgierig naar wat er op deze beurs allemaal te doen was en omdat dit aansluit op mijn dagelijks werk, besloot ik een kijkje te nemen in de Facility en Hospitality hal.
Mijn aandacht viel op de stand van een bedrijfje dat iets had bedacht tegen de voedselverspilling door producten op te kopen van o.a. telers, verpakkingsbedrijven en supermarkten. Producten die normaal gesproken onverkoopbaar zijn, bijvoorbeeld omdat er in het verpakkingsproces iets mis is gegaan waardoor het minder goed oogt, maar nog wel vers en prima te gebruiken is voor het vervaardigen van andere producten of gerechten, die vervolgens weer zo de handel in kunnen.
 
Vervolgens zat ik na de presentatie samen met wildvreemde mensen aan tafel om een aantal producten en gerechten te testen die ze op de markt hadden gebracht. Ik moet zeggen : dit veroorzaakte een WOW- effect want we werden aangenaam verrast en enthousiast door dit bedrijfje dat goed en lekker bezig was
 
Deze week verrassend lekkere  cranberry-pruimen-noten repen gemaakt, Dat smaakte heerlijk bij de thee.
Ook Puur Caja is goed en lekker bezig 😉 Kom proeven en laat je door ons verrassen!
Janet

Add a comment

*Please complete all fields correctly

Related Blogs