Zin in…

Afgelopen week was ik samen met mijn zusjes Angelica en Dieuwke in Wenen. Ontzettend veel gelachen en met elkaar genoten van deze prachtige stad met haar schitterende gebouwen, mooie parken, musea en een prachtig concert! We hadden een lijstje gemaakt van bezienswaardigheden die we alle drie graag wilden zien, waarbij we gebruik maakten van de Vienna City pass (aanrader❣️)
      
We wandelden naar de Burggarten met o.a. het Imperial Palace en het Welt Museum, om vervolgens na een “vorstelijke” lunch op het zonnige plein bij het Hofburg café uit te komen bij het Sissy museum en de Spaanse rijschool.
 
De stappenteller vertelde ons dat we dagelijks zo’n 20 kilometer hadden afgelegd buiten de kilometers met de hop on hop off bus die ons o.a. naar Schönbrunn had gebracht.

Het stralende weer was echt “een cadeautje” en de temperatuur was zo aangenaam dat we besloten om heerlijk buiten op een terrasje neer te strijken.

Nu ben ik absoluut geen wintermens en deze vooral natte winter duurt mij veel te lang. Alleen al het feit dat de dagen in maart weer gaan lengen en ik niet meer in het donker naar en van werk hoef te fietsen, maakt dat het bij mij begint te “kriebelen” en ik zin krijg in wat anders.
Voor Puur CaJa hebben Carita en ik ook wat nieuws bedacht: een workshop Donuts maken en voor nu een lente aanbieding: Reserveringen tussen 21 maart en 30 april a.s. voor €27,50 per persoon (vanaf 6 personen).
Tijdens deze workshop ga je in groepjes van twee personen stap voor stap met het recept voor donuts aan de slag. Wanneer de donuts gebakken en afgekoeld zijn ga je ze versieren. Tussendoor is er voldoende tijd om bij te praten onder het genot van een lekkere kop thee of koffie met home made lekkernijen!
Uiteraard gaan de zelfgemaakte donuts in een leuk doosje mee naar huis om (samen met anderen) nog na te kunnen genieten.
 
Ik heb er nu al zin in… ❣️
Janet

Add a comment

*Please complete all fields correctly

Related Blogs